Fondacioni Behgjet Pacolli
  • rr. UÇK (Kompleksi QAFA), nr.231, Prishtinë 10000 KOSOVË
  • +(381) 38 222 123
  • e Hënë-e Shtunë: 08:00-16:00 - e Shtunë,Dielë: Mbyll
per lobim

Pavarësia e Republikës së Kosovës

Në kuadër të shpenzimeve joprofitabile që themeluesi i Fondacionit z.Behgjet Pacolli ka realizuar, është edhe angazhimi i tij dhe i ekipeve të angazhuara nga ana e tij, për lobim që nga viti 2004, kur z.Behgjet Pacolli ka filluar angazhimin për pavarësinë e Kosovës në Uashington dhe duke vazhduar me lobimin për shtimin e njohjeve për Republikën e Kosovës.

Z.Behgjet Pacolli, angazhimin e tij, edhe gjatë kohës sa ka qenë në opozitë si kryetar i AKR-së, në qeveri, si zëvendëskryeministër, si dhe si President i Republikës së Kosovës e ka realizuar duke u mbështetur në buxhetin e tij privat. Shuma e shpenzuar deri tani arrin shifrën mbi 8 milion euro.

valon