Fondacioni Behgjet Pacolli
  • rr. UÇK (Kompleksi QAFA), nr.231, Prishtinë 10000 KOSOVË
  • +(381) 38 222 123
  • e Hënë-e Shtunë: 08:00-16:00 - e Shtunë,Dielë: Mbyll
auto_19453094_10158883880650153_1671885404053408876_o1498668185

Fondacioni “Behgjet Pacolli” mbështet Qendra Hulumtuese për Zhvillimin

Lideri i AKR-së, Behgjet Pacolli ka njoftuar në Facebook se Qendra Hulumtuese për Zhvillimin e Kosovës ka proceduar me aktivitetet e saj, e financuar nga Fondacioni “Behgjet Pacolli”.

Postimi i plotë i Pacollit:

QENDRA HULUMTUESE PËR ZHVILLIMIN E KOSOVES PROCEDON ME AKTIVITETET E SAJ

QHZHK e mbështetur dhe financuar nga Fondacioni Behgjet Pacolli, procedon me vijimësinë e aktiviteteve shkencore, edukative dhe teknologjike. Sot, Departamenti për arsim-shkencë, i kësaj qendre, mbajti seminar-ëorkshop me titull: MËSIMDHËNIA DHE MËSIMNXENJA NË DRITËN E NEUROSHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË BASHKOHORE.

Kjo qendër e cila udhëhiqet nga profesori i nderuar me reputacion ndërkombëtar Jahja Kokaj, do të jetë institucioni kryesor qê do ti ofrojë shtetit dhe shoqërisë tonë programe të mirëfillta zhvillimore

Finesa Berisha