Fondacioni Behgjet Pacolli
  • rr. UÇK (Kompleksi QAFA), nr.231, Prishtinë 10000 KOSOVË
  • +(381) 38 222 123
  • e Hënë-e Shtunë: 08:00-16:00 - e Shtunë,Dielë: Mbyll

Inaugurimi i lapidarit kushtuar 26 martirëve të vrarë në Gjakovë

lapidari gjakove

Themeluesi i Fondacionit, z. Behgjet Pacolli ka bërë inaugurimin e lapidarit kushtuar 26 martirëve të vrarë me datën 7 maj 1999 në afërsi të ” Urës së Taliqit” në Gjakovë.

Pacolli tha se Gjakova ka paguar një faturë shumë të shtrenjtë me sakrificat që ka bërë. Ai e quajti këtë një pikë ujë në det duke krahasuar me atë se çfarë meriton të bëjmë për Gjakovën.

“Unë sot jam këtu në mesin e prindërve, vëllezërve dhe motrave tona. Ky lapidar do të zbukurohet edhe më shumë në të ardhmen dhe do të jetë një pikë referuese për të gjitha nënat”, ka thënë Pacolli.

“Gjakova ka paguar një faturë shumë të lartë me sakrificat që ka bërë, prandaj kjo është vetëm një pikë ujë në det për atë çka meriton Gjakova të bëjmë ne për të”.

 

You must Login to Our site to register this event!