Fondacioni Behgjet Pacolli
  • rr. UÇK (Kompleksi QAFA), nr.231, Prishtinë 10000 KOSOVË
  • +(381) 38 222 123
  • e Hënë-e Shtunë: 08:00-16:00 - e Shtunë,Dielë: Mbyll

Iftar për gratë e shoqatës “Thirrjet e nënave”

iftar nenat gjakove

Themeluesi i Fondacionit, Behgjet Pacolli i ka pritur në iftar mbi 50 gra të shoqatës “Thirrjet e Nënave”.

Kjo nuk është hera e parë që z. Pacolli e bën këtë. Më herët ai kishte shtruar iftar për agjërues nga e gjithë Kosova.

“Miqtë e mi, sonte pata nderin dhe kënaqësinë që ti pres për iftar, në shtëpinë time, mbi 50 Zonja nga shoqata ”Thirrjet e Nënave”. Ne të gjithë e dimë dhe e kuptojmë dhimbjen dhe vuajtjet e tyre, por sonte jam munduar që sado pak, të ua lehtësoj dhimbjen e tyre për disa orë. Kemi pasur një mbrëmje të mrekullueshëm së bashku, dhe ju thash që janë gjithmonë të mirëseardhura në shtëpinë time, e cila është po ashtu edhe e tyre.

Të dashura Zonja, ju priftë e mbara. Unë ju pres gjithmonë në shtëpinë time.”

 

You must Login to Our site to register this event!