Fondacioni Behgjet Pacolli
  • rr. UÇK (Kompleksi QAFA), nr.231, Prishtinë 10000 KOSOVË
  • +(381) 38 222 123
  • e Hënë-e Shtunë: 08:00-16:00 - e Shtunë,Dielë: Mbyll
IMG_9469 – Copy

Fokusi

Fondacioni Behgjet Pacolli është një organizëm jo qeveritar, jo fitimprurës dhe i pavarur, fokusi i punës i së cilit është:
Lexo ...
begja pacolli

Mesazh nga Themeluesi

Mesazh nga Themeluesi i Fondacionit, z. Behgjet Pacolli ...
Lexo ...
IMG_8242 – Copy

Qëllimi

Fondacioni Behgjet Pacolli është një organizëm jo qeveritar, jo fitimprurës, i pavarur dhe i përkushtuar në realizimin e qëllimeve siç janë:
Lexo ...

Kontributet

Kontributet e fondacionit Behgjet Pacolli

FONDACIONI “BEHGJET PACOLLI” në bashkëpunim me “LINDEX KOSOVA” vizituan “Shoqatën Lidhja e invalidëve dhe viktimave civil të luftës në Kosovë”

Jemi në periudhën e fundvitit që kryesisht simbolizon shpërndarjen e dhuratave dhe urimeve për një vit më të mirë.
Prandaj sot me datë 22.12.2017, përfaqësues nga FONDACIONI “BEHGJET PACOLLI” në bashkëpunim me “LINDEX KOSOVA” vizituan “Shoqatën Lidhja e invalidëve dhe viktimave civil të luftës në Kosovë”- Dega në Drenas, për t’iu

Fondacioni “Behgjet Pacolli” themelon Akademinë e futbollit

Ish presidenti i Kosovës, njëherësh kreu i AKR-së Behgjet Pacolli ka njoftuar se Fondacioni “Behgjet Pacolli” në bashkëpunim me Mustafa Domin kanë themeluar Akademinë e futbollit e cila zyrtarisht do të konsolidohet me 1 gusht, transmeton arbresh.info.
Pacolli e ka bërë të ditur këtë vendim përmes një postimi në Facebook.

Ngjarjet

Çfarë thonë të tjerët

Edi Rama
Behgjet Pacolli, një njeri i madh në shërbim të vendit të tij.
Bujar Nishani
Kontributi i tij në fushën humanitare në Kosovë, sot është aset i cili e ka lehtësuar në mënyrë të dukshme dhe efektive jetën e grupimeve të ndryshme në Kosovë dhe përtej hapësirës së Kosovës.
William Walker
Bujar, mikpritës dhe optimist për të ardhmen. Biznesmen i suksesshëm, një humanist i madh, një zgjidhës problemesh, një burrë shteti i cili dëshiron të kontribuojë me të gjitha cilësitë për një jetë më të mirë për bashkatdhetarët e tij kosovarë, dhe të gjithë popujt e Ballkanit.
Bobby Jindal
Njeri i suksesit në të gjitha aktivitetet njerëzore që ka zhvilluar: në biznes, në politikë, në veprimtarinë humanitare për lirimin e pengjeve, në atë filantropike etj.
Viktor Tusha
Mahnitem nga përkushtimi dhe puna e palodhshme e tij dhe se si mundet një individ i vetëm të arrijë në një dimension të tillë. Behgjet Pacolli e ka ngritur emrin e shqiptarëve në botë me punën dhe humanizmin e tij.
Adrian Civici
Ne mbetemi të mrekulluar nga shembulli Juaj i jashtëzakonshëm jetësor, nga arritjet tuaja në një karrierë të shkëlqyer biznesi, nga shkrirja e kësaj karriere me një veprimtari filantropike unike, dhe nga aktiviteti juaj politik, ku shquhet veprimtaria lobuese e nivelit të lartë.